dilluns, 11 d’abril de 2011

La cursa supera els 300 participants
L'esquiador Jordi Bes s'endú la victòria en la primera edició de la carrera gironina, que va batre totes les previsions d'assistència

L'atletisme gironí ja compta amb una nova prova popular de referència després que ahir se celebrés la primera edició de la Cursa del Parc de les Pedreres, que comptava amb dos traçats diferents. L'organització va quedar-se sense dorsals davant l'afluència de públic i es va superar la xifra de 300 participants amb un bon grapat de corredors que van afegir-se al grup malgrat no poder incriure's.

La prova reina, que consistia en un traçat de 12,97 quilòmetres pels voltants de la ciutat de Girona amb sortida i arribada als jardins de Fora Muralla, va estar dominada per l'esquiador Jordi Bes, el qual va completar la distància en menys de cinquants minuts. Jordi Rabionet i Rafa Cañizares van completar el podi. Cristina Martín va ser la primera atleta femenina a arribar a la meta (1:12.05).

La carrera curta, que va comptar amb 140 participants i no va ser cronometrada, va portar els atletes per un recorregut de 5,78 quilòmetres.

Tots els participants van endur-se una bossa d'obsequis de l'organització (Associació de Veïns les Pedreres-Fora Muralla i Comissió Cívica del Parc de les Pedreres) a més d'un esmorzar, avituallament durant la cursa i serveis d'aparcament i dutxes.

Entre les cares conegudes que hi van participar cal subratllar Ponç Feliu, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Girona; Pia Bosch, candidata a l'alcaldia de Girona; i Pep Pujols, representant de la territorial d'esports.