dilluns, 31 de gener del 2011

Presentació


Benvolguts/des,

Amb la present us volem donar a conèixer la nova cursa que tindrà lloc el proper dia 10 d'abril de 2011 a la ciutat de Girona.

Es tracta d'una cursa de 12 i 5 km aproximadament que té un interessant recorregut per l'àrea que configura el "Parc de les Pedreres".

Aquest parc urbà és una extensa zona de 150 hectàrees, situat a l'est de la ciutat i objecte de protecció especial pels seus valors ecològics, paisatgístics i com espai connector del PEIN les Gavarres.

Malauradament, és encara poc conegut pels mateixos gironins, tot i la seva proximitat al Barri Vell i tractar-se d'un excepcional mirador.

Des de l'AV Pedreres-Fora Muralla estem organitzant aquesta activitat esportiva juntament amb la Comissió Cívica del "Parc de les Pedreres", per tal de defensar la seva preservació.

Però, per aixó, també ens cal la col.laboració d'altres entitats públiques o privades interessades amb la protecció del territori o relacionades amb el món de l'esport.

D'aquesta manera podrem assolir els nostres dos principals objectius:

-Oferir una nova i interessant cursa a la ciutat de Girona
-Difondre els valors d'un dels parcs urbans més importants de les comarques gironines 

Així doncs, esperem que trobeu interessant la proposta de nova cursa "Parc de les Pedreres" i us demanem el suport necessari per tirar-la endavant.

Pilar Adroher Tarrés
Presidenta de l'AV Pedreres-Fora Muralla