dissabte, 29 de gener de 2011

Reglament

 

  Cursa de 12 i 5 km


 1. L'Associació de Veïns Pedreres-Fora Muralla i la Comissió Cívica del Parc de les Pedreres organitzen la 1a Cursa del Parc de les Pedreres.
 2. La distància del recorregut és de 12'97 i 5'78 km (es pot fer corrent o caminant).
 3. La sortida i l'arribada tindran lloc als Jardins Fora Muralla
 4. Hora de sortida: 9:30 del matí (9 si es fa caminant)
 5. Inscripcions: a) Per Internet, fins el dia 8 d'abril. b) El dia abans de la cursa, de 10 del matí a 1 del migdia (Centre Cultural la Mercè). c) El mateix dia de la cursa, fins 1 hora abans de la sortida (Jardins Fora Muralla). El nombre màxim de participants és 300 (entre ambdós curses) i a partir d'aquí es tancarà la inscripció.
 6. Preu de la inscripció:
  a) 10 euros, venda el mateix dia de la cursa
  b) 8 euros, per Internet o el dia abans de la cursa
  c) 5 euros, els menors fins a 12 anys
 7. La inscripció per Internet es donarà per finalitzada un cop realitzat el pagament del preu de la cursa
 8. Recollida de dorsals: el dia abans de la cursa de 10 del matí a 1 del migdia (Centre Cultural la Mercè). El mateix dia de la cursa a partir de les 8 del matí (Jardins Fora Muralla). S'haurà de presentar el DNI o document similar i el resguard de pagament del preu de la cursa. Cal portar posat el dorsal durant la cursa. El dorsal s'haurà de presentar al personal de l'organització per recollir la bossa obsequi, l'esmorçar i participar en el sorteig.
 9. Els menors d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult
 10. El fet d'inscriure's implica l'acceptació d'aquest reglament.
 11. La cursa es tancarà a les 12 hores
 12. Hi haurà beguda durant el recorregut, una bossa obsequi a l'arribada per a tots els participants, esmorzar català (torrada+tomàquet+botifarra) i sorteig de material esportiu durant l'esmorzar
 13. També hi haurà servei de dutxes a l'escola Annexa, servei de guarda-roba i zona de pàrquing
 14. Es premiarà al més jove i al més veterà dels inscrits
 15. Hi haurà trofeus per als tres primers/es classificats/des masculins i femenins de cada cursa.
 16. Els/les participants que facin la cursa caminant, un cop els avanci el personal que tanca la cursa, hauran d'anar per sobre de la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.
 17. Recorregut: el que consta publicat a la Web
 18. L'organització senyalitzarà el recorregut i situarà els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els/les participants en la prova. L'organització podrà modificar el recorregut per causes alienes i/o de força major.
 19. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels/les participants a la cursa. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, a ells mateixos o a terceres persones.
 20. L'organització resoldrà tot allò no previst en aquest reglament.
 21. La cursa només es podrà suspendre per inclemències del temps o si en el moment de la sortida hi ha algun risc físic per als corredors/es, i així ho determina l'organització.
 22. Els organitzadors es reserven el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb finalitats de difusió i arxiu, i sempre d'acord amb la legislació vigent en matèria de dret d'imatge i de protecció a la intimitat de les persones. No obstant això, no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges per part de terceres persones.
 23. L'organització es reserva el dret a demanar DNI o document similar per comprovar l'edat i/o identitat dels/les participants.
 24. En compliment de la normativa sobre protecció de dades, les dades de caràcter personal que facilitin els participants en el moment de fer la inscripció seran incorporades a un fitxer automatitzat, la titularitat del qual correspon a l'entitat organitzadora. La persona interessada podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició dirigint-se a l'esmentada entitat.