dissabte, 1 de gener del 2011

Nota de premsa

LA CURSA DEL PARC DE LES PEDRERES, NOVA INICIATIVA CIUTADANA PER CONÈIXER UN DELS ESPAIS NATURALS MÉS INTERESSANTS DE GIRONA

Les 150 hectàrees més desconegudes de la ciutat, per la majoria dels gironins

Girona, 5 d’abril de 2011.- El proper diumenge 10 d’abril a les 9 del matí, l’Associació de Veïns Pedreres-Fora Muralla i la Comissió Cívica del “Parc de les Pedreres” organitzen la primera edició de la Cursa del “Parc de les Pedreres”. Una iniciativa per donar a conèixer les més de 150 hectàrees del parc.

La sortida i arribada tindran lloc al mateix punt, els Jardins Fora Muralla (campament dels reis).Hi hauran dos recorreguts per triar, segons el nivell de cada participant. Un de 13 km i un altre de 6 km per l’àrea que configura el “Parc de les Pedreres”.

Aquest parc urbà és una extensa zona de 150 hectàrees, situat a l’est de la ciutat i objecte de protecció especial pels seus valors ecològics, paisatgístics i com espai connector del PEIN les Gavarres.

Malauradament, és encara poc conegut pels mateixos gironins, tot i la seva proximitat al Barri Vell i tractar-se d’un excepcional mirador.

Des de l’Associació de Veïns Pedreres-Fora Muralla s’organitza aquesta activitat esportiva juntament amb la Comissió Cívica del “Parc de les Pedreres”, per tal de defensar la seva preservació.

Aquesta iniciativa té dos objectius:

-Oferir una nova cursa a la ciutat de Girona
-Difondre els valors d’un dels parcs urbans més importants de les comarques gironines.

Les inscripcions per Internet (fins el 8 d’abril), al Centre Cultural la Mercè (dissabte de 10 a 13) i el mateix dia de la cursa als Jardins Fora Muralla. Els preus van del 5 euros (fins a 12 anys); 8 euros (els adults anticipada) i 10 euros (el dia de la cursa).

Per més informació de la cursa, adreçar-se a : http:// cursadelparcdelespedreres.blogspot.com/